|

Sall. TPU. Daca sunt in clasa 11 pot sa repar PC fara sa am studii? Si cat as putea cere sa am profit si cerere mare? Gen 20-40 lei? Sau pot face site-uri? Si un site bun care sa ma invete sa fac un site? Cat se cere pe crearea unui site?

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Daca vrei sa faci ceva particular probabil ca poti dar de angajat nu te va angaja nimeni fara cele 12 clase terminate.
Poti sa repari computere dar nu inteleg la ce te referi prin asta (reparat inseamna sa stii cum functioneaza computerul/ cum sa faci diagnostic la majoritatea problemelor si sa ai intrumente pentru a inlocui diferite rezistente arse, care sunt destul de scumpe).
Daca vrei doar sa inlocuiesti piese, mult noroc dar nu cred ca o sa ai cerere mare. Majoritatea persoanelor isi schimba singuri componentele.
Pentru creearea unui site poti gasi ceva gratis deocamdata (gen wix.com).

| explică (pentru CodeNameAlpha):

Software sa repar in windows sa fac anumite lucruri care cineva nu se pricepe. Ms.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Poti sa repari si calculatoare si sa faci si site uri fara studii... intrebarea, este daca chiar stii atat de bine acele doua lucruri incat sa ceri bani pe serviciile tale? Aparent nu.

Sa repari un calculator nu inseamna sa ii dai restart sau eventual sa reinstalezi un windows. Inseamna sa ai scule serioase pentru lucrurile astea, sa stii electronica, sa fii capabil sa faci niste masuratori pe o placa, sa stii sa inlocuiesti niste circuite samd. Si la urma urmei cine vine pentru operatiuni din astea la un copil care nu poate nici oferi factura nici garantie?

Pe un site se cere si 200 euro si 20.000 euro, depinde ce faci acolo. Sa citesti maine un tutorial de facut siteuri si poimane sa crezi ca poti lua bani pe asa ceva... irealist

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Trebuie sa termini cele 12 clasa dupa vei putea face ce vrei!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tu crezi ca site-urile cu cere mare se fac in o ora?! Am stat 5 zile pentru un site cu 3 pagini, dar care arata bomboana.Si la 5 zile ma refera 8 ore pe zi.Se vede ca ai vise si sperante, dar ca sa pui aici o intrebare au fost necesare sute de ore de codare, design, aliniere si tot tacamul.Vezi-to de treaba, ca nu inveti tu in 2 zile sa faci munca celor care au studiat cativa ani.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Să faci un site fără ca tu să ai cea mai mică idee? Nu vei reusi nimic din ce ți-ai propus pentru ca esti focusat numai pe bani.Mai bine te-ai bucura de cunoștințele pe care le-ai putea dobandi, si cu alea să faci bani, nu invers.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează