|

Salut!

1. Va rog sa-mi spuneti cum se monteaza o placa video ( Gtx 1050 ti 4GB) spre exemplu? Ce driver trebuie sa iau si cum sa fac sa-mi ruleze dedicata si nu integrata?

2. Are vreo legatura monitorul cand ma voi juca? Adica ce legatura inseamna hz? Voi avea lag daca voi avea mai putini hz?

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

1. Placa video se monteaza in slot-ul potrivit de pe placa de baza si se fixeaza de carcasa (cu surub sau placa de strangere). Daca are mufa de alimentara suplimentara, acesta se conecteaza la sursa calculatorului!
Driver-ul il poti descarca de pe site-ul producatorului, ales pentru versiunea Windows pe care-l folosesti pe sistem.

In BIOS poti alege prioritatea placii video (daca permite 2 placi video in acelasi timp), dar la multe placi de baza se deconecteaza automat placa onboard cand introduci placa de extensie.

2. Frecventa imaginii nu are nimic cu eventualele lag-uri. Se folosesc frecvente diferite pentru a nu se vedea palpait imaginea, mai ales daca este filmata. Monitorul trebuie sa fie capabil de rezolutia si frecventa aleasa!

1 răspuns:
| a răspuns:

1- Asigurate ca pc tau are slot pentru o placa video.Pur si simplu o pui acolo, legi monitorul la ea si dai drumu la pc. Windows 10 o sa o recunoasca si o sa puna programul automat de care are nevoie. Daca nu intri pe https://www.nvidia.com/download/index.aspx si alegi de aici driveru si il instalezi. Dupa asta o sa mearga nvidea in jocuri.
2. Toate monitoarele de azi au 60hz si nu afecteaza performantele si sigur nu o sa ai lag.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează