| BJK1903 a întrebat:

Salut, acum 2 zile mi-a aparut la PC eroarea asta (error 0x00000116 ), am cautat pe net, am intrat in SAFE MODE si am sters din My Computer driverul de la placa video. Am dat un restart, am intrat normal pe PC, doar ca pe placa integrata mi-a mers sa intru pe PC normal, fara safe mode. Am bagat driver-ul de la placa video, am dat restart si dintr-o data nu mi se mai deschide. Arata ca merge dar imi arata negru pe ecran. Ce ar trebui sa ii fac? O sa il duc la service, dar macar sa il pot rezolva pana il duc. Mersi

11 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Ai facut un lucru gresit: driverul nu se sterge ci se dezinstaleaza din Device Manager. N-ai spus ce Windows ai desi asta era obligatoriu din primul moment. Daca ai un Windows mai nou il gasesti in Start, dar la unul mai vechi il gasesti in Control Panel. Acum trebuie sa incerci sa deschizi in Safe Mode (de obicei cu tasta F8) si apoi sa-i dai dezinstalare. Daca nu merge, unica solutie este reinstalarea Windowsului. Pentru a nu pierde tot ce ai pe laptop formatezi numai partitia C:\ si poti, in prealabil, sa recuperezi date (poze, documente, etc) cu un CD si un stick. Eu folosesc un CD cu softul Hiren's Boot CD.

| BJK1903 explică (pentru Salontanul):

Am Windows 7 Ultimate SP 1, 64 biti. O sa il duc maine la service, sa vad ce spun aia de acolo. Daca zice sa bag windows nou, il bag. Nu am nimic important pe el, doar 2 jocuri si cam atat. In rest il foloseam sa stau pe internet. Am incercat aseara sa bag windows nou pe el, dar nu mai imi arata nimic pe ecran. Il deschid si atat, restul merge (ventilator), doar nu mi se mai deschide ecranul. Nu mai imi apare logo-ul de la Toshiba si dupa imaginea de Windows cand se deschide. Deci e black screen.

| Salontanul a răspuns (pentru BJK1903):

In cazul asta este o piesa defecta. Am crezut ca macar logoul apare!

| BJK1903 explică (pentru Salontanul):

A aparut un timp, dar cand am bagat driverul s-a dus. Pana ieri mi-a mers, intram in SAFE MODE. Dar ieri dupa ce am bagat driverul si am dat restart nu mi-a mai aparut nimic.

| BJK1903 explică (pentru Salontanul):

Am mai cautat pe net si am vazut ca daca au scos RAM-ul si l-au bagat inapoi a mers. Am incercat si eu, dar carcasa nu se desface... Am scos suruburile dar e intepenita, si decat sa o rup mai bine nu ma bag.

| Salontanul a răspuns (pentru BJK1903):

Du-l in service si vezi ce zic!

| BJK1903 explică (pentru Salontanul):

O sa il duc maine sau marti, sper sa nu fie ceva grav si sa nu se fi stricat ceva la el. :d

| cfrtobias a răspuns:

Pai daca il duci la service ce te chinui?

| BJK1903 explică (pentru cfrtobias):

Pana luni macar sa il rezolv eu, poate stie cineva.

| BJK1903 explică:

Am uitat sa specific, este laptop. xD

| FlyProject554 a răspuns:

Încearcă sa reinstalezi tot ce e posibil în el
Mi-e când îmi făcea aceasta problema scoteam rami și îi schimbam între ei
Dra încearcă sa scoți și sa repuii tot ce posibil în el
Și asigurate ca primește curent asa cum trebuie
Sper să-ți meargă