| Shinichi a întrebat:

Salut, acum cateva zile mi-am cumparat webcam-ul Microsoft LifeCam HD-3000.( Eu folosesc webcam-ul destul de mult pentru a inregistra clipuri si a face livestream-uri. )Primele zile a mers excelent, dar dupa a inceput sa se deconecteze dintr-o data... pur si simplu merge cateva minute iar dupa se deconecteaza... iar ca sa il conectez trebuie ori sa dau restart la pc ori sa il reconectez in pc.Am incercat sa reinstalez soft-ul si sa schimb port-ul USB in care este conectat dar tot nu merge!Stiti ce as putea face? Pentru ca e destul de frustrant sa il reconectez mereu.P.S : Inregistrez si fac livestream-uri cu OBS ( Open Brodcast Software) daca va ajuta cu ceva!

Răspuns Câştigător
| PanaceuUniversal a răspuns:

Nene, coincidenta! Am achizitionat aceeasi camera si folosesc tot OBS!
Nu vad sa am vreo problema si nu am instalat nici un software!

Incearca sa deconectezi camera, da un restart la computer, dezinstaleaza toate driverele care sunt instalate pentru camera aia, mai da un restart si apoi conecteaza din nou camera.

Daca ai cumparat de pe Amazon si esti in ca in termen, poti cere returnarea si primirea unui nou produs!

| Shinichi explică (pentru PanaceuUniversal):

Mda... In prima saptamana a mers impecabil... puteam sa o folosesc si 5 ore in continuu ca nu avea nimic. Dar nu stiu ce s-a intamplat ca acum se deconecteaza mereu. O sa incerc sa o returnez, oricum multumesc pentru raspuns. O zi buna!

1 răspuns: