|

Salut! Am 14 ani si a inceput sa ma pasioneze domeniul "programare IT". Am o capacitate intelectuala foarte mare, dar problema este ca vreau sa ma duc la un liceu de informatica intesiv care cere pe putin media de admitere 9.01. Eu pe 5 - 8 as avea in jur de 8 - 8.5 deoarece mediul idiot in care am invatat. Ma gandesc sa fac in vara 2017 pregatiri la matematica. Incerc sa am vointa, iubesc programarea. Cunosc un limbaj si teoria lui. Algortimii, stiu si 5% din ei fiind o multime. Chiar mi-am facut si un program simplu care a fost compilat cu succes. Ce as putea face? Se merita sa fac meditatii? La romana nu o duc prea bine. find si ea o materie fara rost care nu ma ajuta in viitor. Mai exista vreo sansa se ajung la liceul de informatica? Daca am media mai mica far totusi dau dovada de cunostinte, pot intra? La mine in scola se pune 4 la desen daca ai uitat un creion. Si asa media scade. Multumesc.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Cum adica cunosti un limbaj, teoria lui si 5% din algoritmi cand tu ai facut doar un simplu program care compileaza.

Ca sa zici ca stii un limbaj trebuia sa fi compilat sute de programe deja.

Ma rog, nu asta e idee, admiterea la liceu se face pe baza de medii in anii 5-8 si media de la evaluana nationala nu pe baza cunostintelor de care dai dovada la un anume moment.

Asa ca pune mana, invata bine, iei note mari la evaluare si poate ai sanse si la liceul la care vrei tu.


Si sa stii ca limba romana este utila oricui. Nu conteaza ca esti profesor de romana, inginer, medic, vanzator, maturator sau sofer. Toti trebuie sa ne exprimam corect in limba materna.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In primul rand si romana ne ajuta in viata sa purtam o discutie, sa nu fim niste agramati. Daca te pasioneaza informatica, eu zic ca merita sa investesti in meditatii, adica in viitorul tau. Trage tare sa iei note bune si pregateste-te de-acum la mate. Din cate stiu eu pentru liceu se face media intre media anilor de liceu si notele de la evaluarea nationala. Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru christall):

Da. Gramatica. La evaluare trebuie să învăț pe derost nu ştii ce demonstratii fara rost.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează