| Romeo16101 a întrebat:

Salut, am 2 aparate foto Canon Eos 2000D, și le-am conectat printr-un mixer video atem mini, prin hdmi ca să pot vedea imaginea pe laptop prin software pentru live-streaming, problema e că atunci când am conectat camera, nu se mai vede imaginea pe ecranul aparatului foto, doar pe laptop, e posibil cumva sa se vadă pe ambele in același timp? Daca da cum?

2 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Este posibil ca, procesorul video al camerei sa nu fie capabil a scoate in acelasi timp 2 semnale video diferite.
Vezi la setarile camerelor: unde sa fie afisate /transmise imaginile.

| zilog a răspuns:

Așemenea soluții tehnice nu sunt duse de către fabricanții lor la bun sfârșit
și ele sunt experimentale și experimentate pe marea masă a oamenilor ce cumpăra asemenea tehnologii.
oferindu-se fără știrea lor pe banii lor drept cobai.
Folosindu-se înjurăturile ca și feedback ce în general a fost luat în considerație în generațiile anterioare de dezvoltatori pentru ca produsele următoare fabricate să corespundă și în realitate din ce în ce mai mult cu ceea ce spuneau că ar putea face în reclamă.
Dar acum trăim zilele din urmă ale omenirii mai ales ale rasei albe si ultimile zile de democrație coruptă dar totuși democrație dinainte probabil de apocalipsă.
Așa că nimănui nu ii mai pasă că există la tine ceva conflicte la nivel de string-uri de date IRQ-uri DMA-uri IO-uri, sincronizari, reset, txdata, rxdata, DTRL TTL... Semnale PWM care simulează semnalul video, pentru că tu nu mai deții semnal video încă din anul 1997 când s-a trecut la societatea de consum. ci a fost inlocuit de simulatoare pwm ce se prefac că ar fi semnal video.
exista ceva probleme la gândirea si proiectarea hardware-ului si a softului pe care ai fi vrut sa il folosesti tu
pentru ca nici măcar nu s-au gândit fizic ca ar vrea cineva in realitate chiar să le folosesca in acest sens în care dorești tu să le folosești.
așa că faci parte dintr-o cantitate mult prea mica de cobai despre care chiar dacă ar afla fabricantul ambelor produse si ar vrea să ia o rezoluție la nivel internațional pentru modificarea standardelor tehnologice special pentru ca sa fie cât mai compatibile cu putință
fiind un singur caz de om ce are o idee mult prea năstrujnică de a folosi aceste echipamente in comparație cu marea masă a consumatorilor de tehnologie.
acesta informatie va fi pur si simplu lăsată într-un dosar în speranța
folosirii ei după ce populația planetei va fi resetată.
Se pare că aceiași problemă o aveau și câțiva echpteni ce lucrau la proiectarea piramidelor.
Doar că atunci sa ajunsese la un creier master care conducea toata lumea
și în momentul acela sa declanșat o luptă ideologică atât de puternică o întrebare ceva care a dat peste cap acea inteligență articială ce a condus la un război psihologic cu finalitatea stingerii temporale a inteligenței artificiale.
si concluzia ca este foarte sănătos pentru omenire să fie resetată din când în când pentru ca oamenii să aibă ce să muncescă
pentru că ei ca și animale inzestrate cu constiintă si inteligență au acestă nevoie de a creea lucruri
si intr-o lume in care li-se spunea să poarte mască
să nu mai aibe chip și să păstreze distanță de 2 metri pentru ca ei să nu poată vorbi între ei fără ca microfoanele să îi audă
ei nu își mai puteau pune în practică cunoștintele abilitățile și nu mai puteau dobândi noi abilități
lucru care a condus la o frustrare generală și creștinii de pe întreaga planetă
s-au unit împotriva rezoluției samitului G20 care implica ca toate datele despre toti indivizii de pe toata planeta să fie puse intr-o bază de date mondială
care să fie folosită după bunul plac al celor ce consideră că aceștia sunt doar consumatori care mai nou s-au imultit mult prea mult fara ca sa le aducă lor vr-e un profit in mod direct.
asa ca ei nu mai au nevoie de atat de multi sclavi pentru ca razboaiele nu se mai duc cu pusca ci la masa de poker sau la cazino
iar robotii sunt mai performanti in toate domeniile de cât acest robot biologic numit om care are drepturi care vrea drepturi.
asa ca acesti roboti biologici numiti oameni trebuie sa ramana doar câtiva buni de prăsilă
la nivel planetar care sa fie serviti de roboti
asa ca nu se va ocupa nimeni de placa ta video de cazul tau cand se vrea reducerea populației la 3%
Toate informațiile le am din acest video
https://www.youtube.com/watch?v=8yyzNQfaQR8