|

Salut am 2 variante :1 cumpar un procesor phenom x6 pentru am2+2 vand pc-ul am2+(athlon x2, 6gb ram, hdd 640gb) si imi iau un kit placa cu cpu i5 2400 pe lga 1151, ram am deja 2 placute de 2gb ddr3 prin casa, un hard de 1tb, carcasa cu sursa le iau foarte ieftin3 i5 2400 mai duce jocuri noi,merita trecerea si investirea in platforma asta, sau raman cu am2+?

3 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde ce vrei sa joci, daca e vorba de jocuri noi gen ac odyssey nicio varianta nu este buna, asa pentru un gta 5 sau un joc mai bine optimizat din zilele astea merge.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

MULT MAI... de cand ma stiu AMD a facut rabat la placile de baza si benzi interne, asa ca atunci cand e vb de joace, Intel le rupe mufa

chiar daca e in trecut cel mai tare exemplu din istorie de care imi aduc aminte, e cand s-au vandut in spume placi de baza si procesoare Socket A, care aveau ceva putere NUMAI in procesor, si s-au cumparat Celeroane (care e cel mai slab si mai ieftin procesor de la Intel) si iti dublai FPS-ul in CS16... de ce? pentru ca ACEEASI MEMORIE (DDR1 pe vremea aia), mergea cu viteza dubla pe Celeron (no SHlT, tin minte cum am vazut cu ochisorii mei mici si porcini in memtest86+ )

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cea mai bună variantă este să-ți vinzi PC-ul și să-ți iei kit-ul cu I5 2400, pentru că, este o generație mai nouă, este un procesor mai performant (60%) spre deosebire de Phenom 6(47-50%), este de la Intel iar răcirea extremă nu este atât de necesară ca la AMD, are și un consum puțin mai redus. Pentru jocuri în special, recomand o platformă/chipset Intel.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca placutele sunt fiecare de 2 GB da, mai bine cumparati kitul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează