|

Salut.Am acest laptophttps://:///......-os-black/Si problema ar fi ca mereu când încerc să intru în jocuri îmi spune că nu suporta dx 10 sau 11 sau ceva de genul ăsta.In ultimul update de la Nvidia îmi face la fel pentru doom, naruto si gta v.Am mai încercat unele versiuni mai vechi si unele jocuri îmi mergeau altele nu.Stiu cineva vreo soluție?Am încercat să rezolv chestia asta prin reinstalarea windows-ului.Mulțumesc anticipat.Gen pe un update de la Nvidia dorm mergea la 60 FPS pe ultra, apoi când am încercat o versiune mai nouă aveam 20 FPS.O fi de la Asus, or trebui anumite drivere de la ei sau nu suporta?Va rog dacă stie cineva.Tin sa menționez că am directă12 după cum se vede si am încercat să fac update si îmi spune că totul este la zi.Deci problemele sunt cu directx-ul ca imi spune nu suporta.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Uita-te in dxdiag si vezi ce e acolo daca nu inseamna ca e problema de la tine incearca sa-l duci la service si sa le spui problema.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai citit ce scrie pe site-ul de la pc garage? nu cred ca ai fost atent iti spun eu acumtongueroducatorul recomanda instalarea driverelor existente pe site-ul propriu, pentru o mai buna functionare a produsului. De aceea pachetul e posibil sa nu contina un cd cu drivere. Pentru alte sisteme de operare compatibile verificati site-ul producatorului.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează