|

Salut.Am cateva intrebari despre windows... poate ma poate ajuta cineva.
Deci am vrut sa scot parola cand ma loghez prin netplwiz si cred ca am facut o prostie nu stiu dar acum cand ma loghez nu mai pot intra in cmd (as an administrator) si in alte comenzi de genul acesta respectiv netplwiz pentru ca ma deranjeaza parola aceea...la inceput imi mergea dar ma loga intr-un alt cont cu acelasi nume si trebuia sa bag parola de fiecare data..acum nu stiu ce am facut ca nu mai ruleaza ca administrator cred. Am incercat diferite metode de pe internet dar nu au functionat imi apare; Advanced User Account Contro Panel; cand intru in netplwiz prin run si imi cere user name and password da nu pot sa le introduc nicaieri si nu am varianta decat; No a butonului.
Acum e intrebare : Ce pot face? daca ma poate ajuta cineva prin teamviewer i-as fi recunoscator.
Multumesc!

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Incearca sa reincarci o versiune mai veche a registrelor (System restore), la o data cand comanda inca functiona bine.

| a răspuns:

Suna la telecom 0903903903. Cred ca nu am greșit numărul.

| a răspuns:

Salut, poti pune niste screenshot-uri cu lucrurile pe care le-ai mentionat(ce fereastra deschisa cand iti cere username si password...)?

| explică:

Salut TamplaruAnisoara ...netplwiz e un fel de comanda in Run de la windows nu e de la internet...nu am de ce suna la telecom.laughing
Multumesc de raspuns oricum big grin

| explică:

Salut Bula. nu ma lasa nici asa imi apare aceeasi chestie sa introduc username si parola dar nu stiu de ce. alte variante?