|

Salut, am comandat ceva de pe Okazii.ro, si am două intrebări

1.vine prin poşa română, si dacă da, in cat timp ajunge

2.cum pot știi cand a ajuns, ttebuie sa ma duc in fiecare săptămână sa verific la poştă?Dau fundă

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Daca vine prin curier, dureaza 1-2zile, in functie de distanta si de momentul cand e trimis coletul. Se poate urmari coletul dupa numarul trimiterii AWB tracking, in ziua primirii putem fi instiintati prin SMS pe telefon si in cele din urma ne suna curierul care vine cu coletul.

Daca vine prin Posta Romana simpla, dureaza 2-4 zile, depinde si de distanta, la cutia postala se primeste un aviz, se merge la posta cu banii si cartea de identitate si se ridica coletul. Se poate merge si la posta din cand in cand pentru a verifica sosirea coletului. E bine de stiut cand a fost trimis, pentru ca daca nu e trimis, mergem degeaba la posta.

Daca vine tot prin Posta Romana, dar prioripost, primirea se face ca si prin curier, dar tot trebuie cartea de identitate.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Din ce imi aduc aminte, existau la okazii posibilitatea sa iti alegi prin ce sa trimita vanzatorul daca era deschis la mai multe variante. Daca ai ales posta, atunci vine prin posta... dupa vreo 5 zile si ai sa primesti acasa notificare in cutia postala

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Trebuie sa spuna vanzatorul prin ce firma trimite coletul (posta romana, fun curier sau altele), si la fel si data plecarii. Tu trebuie sa tii cont ca in zilele de sarbatoare nu lucreaza nimeni.
Nu-ti fa griji cand ajunge coletul pentru ca vei fi instintat de asta; te va anunta fie posta romana, fie fun curier sau alta firma de curierat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează