Întrebare recomandată | adixro a întrebat:

Salut,
Am cumparat ieri o tableta Serioux S101Tab,
Cand a vrut sa o pornesc bineinteles ca nu a pornit fiind descarcata, bun, am citit in manual ca ar fi bine sa o lasi la incarcat 4 ore sau mai mult inainte de prima utilizare, zis si facut.

Problema:
Tableta sta de 5 ore la incarcat si tot incerc sa o pornesc si nu porneste.
Daa scot cablul de la incarcator si il bag iar imi apare prima data o baterie rosie goala si dupa aceea in apare bateria verde complet (incarcata) si sta asa 2 secunde si dispare (ca un efect "fade to black")
Intrebarea:
Oare are o problema sau sa o las la incarcat si sa incerc mult mai tarziu.
Multumesc de raspunsuri

Răspuns Câştigător
| soul2soull a răspuns:

Tableta ta a fost folosita am pait si eu asa ceva si m-am certat cu ei bateria numai tine curentul in ea deoarece a fost folosita, si reambalata resigilata.

asa ca te duci cu ea si le spui ca sa-ti dea alta daca nu vor ceri sa vorbesti cu seful lor si faci putin scandal acolo.

vor incerca sa te abureasca ca nu ei sunt de vina...le spui clar eu am platit vreau produsul in stare de functionare nu sa stau cu incdarcatorul tot timpul bagat ca sa reusesc sa o pornesc.

ai 24 de ore ei sunt obligati ca sa ti-o schimbe pe loc cu alta...de data asta mare atentie SA FIE SIGILATA te uiti prima data sa nu fie cu scoci transparent ca astia sunt bagabonti big grin

6 răspunsuri:
| alesone18520 a răspuns:

Is patroni astia.
Vand chestii stricate. Nam nevoie de vechiturile lor. Eu fac plangere la politie domnule nu ma las fraerit.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Tableta are o problemă. Dar na, e Serioux.

| MihaiEddy93 a răspuns:

In mod normal ar trebui sa porneasca. Du-o inapoi de unde ai cumparat-o si arata-le problema. Si te mai sfatuiesc sa fi putin mai dur cu ei pentru ca astia te fraieresc repede.

| soket a răspuns:

Cel mai probabil sa ai vreo problema la ea. Mai bine o duci la garantie.

| Giuliano_Ionut_1984 a răspuns:

Las-o 24th si va porni garantat