|

Salut. am cumparat un adaptor wireless tp-link tl-wn821n si vreau ca cu acesta sa pot transmite intenetul meu de pe pc pe tableta mea dar nu reusesc. am net de la rds cu modem prin fibra. Am descarcat programul Conectify si am reusit sa ma conectez pana la urma cu tableta dar intru pe net si se intrerupe imediata ...semnal are maxim. Intrebarea este cum pot sa transmit net dupa pc meu pe tableta cu adaptorul usb wireless tp link tl-wn821n? dau funda

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Trebuie sa faci o retea ad-hoc, adica sa creezi o "mini retea" cu adaptorul wireless de la calculator, uite aici cum se face http://windows.microsoft.com/......oc-network si dupa sa te conectezi prin wireless cu tableta ta.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu o sa reusesti prin nimic, deoarece talbetele cu android nu suporta conectarea cu un pc, care foloseste adaptor wireless pentru a creea o retea wifi(indiferent d eprogram sau sistem de operare).
E 80 lei un router wireless! De ce nu cumperi unul, si sa nu te mai chinui cu 100 programe si probleme: http://bit.ly/14oLC2S. Si nu mai probleme.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu, nu poti.
Adaptorul ala este pentru a intra pe internet prin wireless cu calculatorul.
Ai nevoie de un router wireless.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Ah, da are dreptate baiatul de mai sus, am citit prost, nu m-am uitat cu atentie, este adaptor nu router, scuzele mele, mare dreptate are.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează