Recomanda sa pui banii inapoi daca nu vrei sa-ti fie confiscat noul laptop, si/sau sa fi batut mar.
Amenințările de doi lei nu impresionează pe nimeni. Dacă ai ceva de spus, spune-l ca un om. Dacă nu, rămâi ce ești — un zero cu gura mare
Aparent nu ai inteles. Ma refeream ca iti iei bataie si confiscare de la parintii tai, nu de la mine...
Aparent ai o obsesie ciudată cu familia altora. Semn clar că în a ta n-ai avut parte nici de educație, nici de respect
Da sigur, ce obsesie ciudata am.
Eu doar ti-am dat un sfat care te ajuta sa nu ti-o furi de la ai tai, cand o sa afle ca ai furat bani doar ca sa iti cumperi tie un laptop.
Referitor la educatie, cel putin eu nu obisnuiam sa fur bani din casa cand eram copil si nu imi permiteam un lucru. Daca aveam nevoie de ceva, munceam. Daca totusi nu se putea, o lasam balta, nu ma apucam sa fur de la ai mei.
Poti alege sa iti retragi prostia fiindca faptul nu este consumat, si sa returnezi banii. Simplu
Ai dreptate, nu toți avem luxul de a greși din fotoliu comentând viața altora
Din proprie experinta, e mai misto cand castigi ceva decât sa furi.
Schimba paradigma, incearca sa castigi banii aia cumva, chiar daca mai dureaza putin timp.
Mulțumesc pentru lecția de viață nesolicitată. Poate data viitoare o împachetezi cu puțin respect — altfel tot ‘experiența’ ta n-are nicio valoare.
Eu iti multumesc pentru timpul acordat
Salut. Sunt pe altex o grămadă de laptop-uri foarte bune, majoritatea sunt de lux, dar şi scumpe. Cât despre hoţie, mai bine o îndupleci sau faci altcumva rost de bani.
Mulțumesc pentru sfat, încerc să evit să ajung ca tine
Otto2014 întreabă: