|

Salut! Am foarte multe conturi pe Facebook si incep sa ma pierd in ele la unele am uitat care e adresa sau parola. Si pe unele conturi am niste prieteni pe altele nu sau la conversatii la fel pe un cont unele conversatii pe altul nu altele si altele. Si incepe sa ma cam enerveze. Plus ca multi prieteni nu ma accepta pe contul actual din 100 de cereri doar 2 mi-au raspuns la ele in 6 zile, restul mi-au respins cererea. Chiar daca le-am spus prietenilor mei despre contul nou nu ma asculta unii chiar ma injura. Ce pot sa fac? ????????????

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Fake-urile sunt acceptate doar de fake-uri.
E explicatie simpla tongue

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu este normal si nici sanatos sa ai atatea conturi, ca nu face sens.
Le poti inchide si pastra unul singur, care sa te reprezinte.
Evident ca prietenii s-au saturat de stilul tu, cu zeci de conturi si smecherii, pentru ca un om serios nu are mai mult de 1 cont.
Imi pare rau sa-ti spun, dar ceea ce banuiam, vad ca se si intampla...prietenii te parasesc, pentru ca nu le place cum ii tratezi.
Inchide toate conturile, exceptand 1 singur, in care sa ai toti prietenii.
Respecta-tii prietenii, daca vrei sa fii respectat de ei!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Apuca-te sa stergi din conturi. Nu ai nevoie de asa multe. E de ajuns unul singur. Pastreaza-l pe cel cu mai multi prieteni.
La conturile pe care le stergi, sterge inainte prietenii. Daca nu faci asta vei continua sa apari in lista lor de prieteni chiar daca stergi contul.
Nu stiu cum gandesc altii dar eu nu accept la prieteni mai multe conturi ale aceleiasi persoane. Nu-mi place sa am dubluri si sa nu stiu pe care cont sa le scriu daca vreau sa fac asta. Poate de asta nu ti se accepta cererile de prietenie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează