|

Salut! Am iphone 5s. De la o vreme a inceput sa faca figuri. Figuri in sensul ca imi arata ca sunt conectat la casti, dar eu de fapt nu sunt si raman fara sunet. Este a doua oara cand mi se intampla. Prima data i-am dat restart, am conectat cu adevarat castile si intr-un final a mers. Acum am repetat aceleasi lucruri, dar nu merge. Ce trebuie sa fac?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut, mufa jack pentru casti ori a facut contact cu lichide ( ai pus mana uda pe telefon ) ori in buzunar daca ai avut castile conectate sa se fii lezat putin, telefonul daca simte ca are castile conectate nu se mai aude in casca telefonului ci transmite vocea prin canalul de casti (handsfree), este un flex ce contine : mufa incarcare, microfon, contacte pentru buzzer (difuzor), semnal gsm (antena), asta trebuie schimbata, te pot ajuta daca doresti costa 80 lei.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Mufa mama jack pare defecta, ar trebui schimbat.
Baga-scoate mufa si incearca (cu miscari usoare laterale) sa gasesti o pozitie in care sa-si revina, pana-l vei putea duce la service.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cel mai probabil este de la mufa unde introduci castile, incearca sa misti de ea sa nu fie indoita, mai mult nu prea ai ce face dar poti sa il duci la reparat, oricum nu o sa coste mult!

Daca iti mai face si alte figuri rolling on the floor incearca sa stergi lucruri nefolositoare. Funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează