anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut. Am laptop HP 15-g011sq cu procesor AMD A8-6410 cu AMD Radeon R5 Graphics si placa video Radeon HD8570 cu 4 GB DDR3.

Acum o saptamana mi-am reinstalat windows-ul aveam 10 si acum am 7, dupa ce am instalat driverele si programele am instalat FIFA 08 dar FIFA 08 merge sacadat si pe 10 mergea perfect si vreau sa mearga perfect si pe windows 7, vreau sfaturi.

4 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Ce om sanatos la cap da jos W10? Pui W10 la loc si o sa mearga bine.

| generalgrevious a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Am dat jos fiindca nu imi placea windows 10.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru generalgrevious):

Mdah, inca unul nesigur de identitatea lui sexuala. Un sistem de operare e ceva care trebuie SA FUNCTIONEZE, nu sa arate rotunjit, transparent, si mai stiu eu cum. Windows 10 e mult mai eficient si mai sigur ca Windows 7. Da, arata de rahat, sunt de acord, dar chiar nu ma intereseaza asta. Eu lucrez cu Windows 10, nu stau sa ma uit la el. La fel si cu Android, ca sa iti dau un exemplu. Ieri am facut update la Android Pie si parerea mea e ca Google au complicat inutil cateva aspecte ale interfetei, plus ca unele arata mai rau ca inainte - in opinia mea. As reveni la Oreo? Desigur ca nu, pentru ca Pie are functii mai bune de utilizare/economisire a bateriei, monitorizare/optimizare pentru utilizarea aplicatiilor, optiuni noi si foarte bine gindite la capitolul conectivitate, samd. La fel cu W10. E absolut GAAAAY sa revii la 7 ca nu iti place interfata de rahat de la 10. Nu te obliga nimeni sa folosesti prostia aia de file manager cu care vine el sau sa stai sa te uiti la ferestrele in colturi. Ai Multi Commander, de exemplu - http://multicommander.com/ - care e gratuit si din care poti sa lansezi cam orice te intereseaza de nu mai vezi meniul ala de Start cu saptaminile.

| KlaudiuRad a răspuns:

Asigurate ca laptop-ul tau are drivere recente pnetru windows 7, ca altfel degeaba incerci sa joci ceva pe el.