|

Salut! Am nevoie de ajutor, cineva mi-a spart parola la yahoo, cont ce-l am de vreo 8 ani. Am avut adresa alternativa si de asemenea stiu si raspunsurile la intrebarile secrete. PROBLEMA este urmatoarea : Cand dau la ' am uitat parola' sau ' contul mi-a fost compromis' imi da singura optiune de a mi se trimite linkul cu parola pe email-ul alternativ ( pe cand ar trebui sa fie si opitunea cu raspunsul la intebarile secrete ). In fine imi spune ( mai exact ) " send login information to alternative email n**********@yahoo.com". In fine stiu care e mail-ul, am intrat si nu am primit nici un mail.Sper sa ma ajutati. DAU FUNDA, ABSOLUT.

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Probabil ca se trimit greu mailurile, eu am patit pe Steam (cea mai mare platforma de jocuri), cand trimiteam sa imi vina codul se securitate nu mergea si gaseam a doua zi dar nu mai era valid, dupa 3 zile a mers.
Probabil ca sunt multe mailuri si in perioada sarbatorilor se acceseaza mult, iti dai seama cata lume acceseaza deodata un mail, nu?
Nu stiu ce sa spun, daca ai contul de mail alternativ + raspunsurile si intrebarile nu ai de ce sa iti faci griji, incearca peste cateva zile, cauta pe google metode de recuperare la yahoo.
Ca de exemplu eu am pierdut un cont de la yahoo nu stiu ce avertizari si ce am facut (bineinteles ca eu le-am ignorat crezand ca sunt spamuri aiurea) si mi s-a inchis contul, peste 1 an era sters id-ul, mi-am facut un id nou pe acelasi nume si am recuperat toate mailurile, toti prietenii tot. Deci practic mi-am facut un alt id cu acelasi nume pe vechiul id care mi-a fost sters rolling on the floor
Sunt multe metode de recuperare happy unele dureaza mai mult altele mai putin.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mi-e teama ca hackerul a stiut ce sa faca si a schimbat si mailul alternativ.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna. funda nu ma intereseaza.
trimite-mi in mesaj privat acum, contul ce spui ca ti-a fost spart, si adresa de mail alternativa, si raspunsurile la intrebarile secrete.
oricum, e una din putinele sanse ce mai ai sa recuperezi contul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru gelu1970):

Nu vrei si CNP-ul? Omu are nevoie de ajutor si vin unii ce incearca sa te fure si mai tare. Romania -_-

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Gabytzzzzzu):

Daca tu crezi ca vreau sa iti fur ceea ce ti-a fost deja furat, inseamna ca ai putina ratiune. poti sa te descurci si fara sa ceri ajutor. cand ceri ajutor incearca sa colaborezi daca vrei sa dea roade.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează