anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am nevoie de o carcasa mai mare pentru ca trebuie sa imi schimb sursa si placa video. Pot sa o schimb? Unde trebuie sa am grija?

Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

Carcasele sunt universale (eventual atenție să "incapă" lejer placa de bază)

4 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Ce buget ai, si ce format are placa ta de baza? Poti include sursa fara griji, dar in functie de buget, daca vrei sa fie rgb sau sa aiba culori, poti selecta multe chestii. Vezi sa-ti suporte placa video daca ai una foarte lunga, se poate sa iti atinga de locul hdd-ului la unele carcase. Daca ai nevoie de sfaturi, idei da-mi mesaj cu bugetul.

| Alexandru123451 a răspuns (pentru CM7YRE):

Nu mai trebuie sa imi mai cumpar nimic. Placa video si sursa deja le am. Nu pot sa le montez pentru ca a mea carcasa e prea mica. Am o carcasa mult mai mare pe vechiul pc. Ma gandeam sa imi montez toate componenetele pe carcasa aia mai mare. Aveam nevoie doar de niste sfaturi in legatura cu mutarea componentelor pe alta carcasa. Mersi ca te-ai oferit sa ma ajuti chiar daca am dat funda!

| CM7YRE a răspuns (pentru Alexandru123451):

Cu placere. Cum a spus sierra1, totul e "ok" din punct de vedere al compatibilitatii, dar in functie de estetica si alte chestii, daca listezi componentele se poate spune cu exactitate ce si cum.

| BobocelMihai a răspuns:

Ca sa iti dai seama daca este buna carcasa te uiti la ea si la placa de baza ca sa iti iasa toate mufele afara din ea. in spate ma refer. duap aceea se modifica suruburile mama de pe carcasa (interior) in functie de cum ai gaurile pe placa de baza. Asta ca sa o poti prinde in suruburi.