|

Salut, am nevoie de o placa de sunet si nu stiu cum sa mi-o aleg, daca puteti sa ma ajutati uitati aici placa de baza :http://www.ascendtech.us/......tt708.aspxMai departe cred ca va descurcati si as dori si un link de unde sa o iau, sau ceva (numele).Sau daca puteti sa ma ajutati cu problema cu sunetul din windows 7, problema aia cu x-ul rosu de pe sunet... daca resetez windows "merge"? THX! Funda mare mare :(ِلاهش شسفثحف سش رشي قشسحعىسعقهمث رخشسفثث و شسفثحف ؤع ىثقشلايشقث :]

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Sfinte cirnat, ce faci cu antichitatea asta? Mai merge, de fapt? Presupun ca ti s-a bulit onboardul. Eh, daca a inceput cu sunetul, nu mai e mult pina o sa crape cu totul. Acum, cel mai practic ar fi sa iti iei o placa externa pe USB, pentru ca o vei putea folosi fara probleme si la laptop sau la un calculator oarecare in viitor, fara sa iti faci griji ca nu gasesti slot PCI, de exemplu. Acum problema se pune cit esti dispus sa investesti in ea. Ai doua solutii in doua game de pret:
1. Ieftineala acceptabila - http://www.pcgarage.ro/placi-de-sunet/logilink/usb-virtual-71-ua0078/
2. Calitate la un pret decent - http://www.pcgarage.ro/placi-de-sunet/creative/sound-blaster-play-2/
3. Ceva mai bine la ceva mai multi bani - http://www.pcgarage.ro/placi-de-sunet/asus/xonar-u3/
Daca esti dispus sa treci de 200 RON, desigur ca exista si optiuni mai interesante, dar presupun ca nu ai casti de 250 ohm...
A, sa nu uitam - pentru oleaca de reducere la garaj, voucher 92WQ7UMX

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru KodrutZ):

O sa rezolv, daca se pune problema luat un USB da-l in ma-sa, spune-mi daca aceasta placa video se potriveste la placa de baza prezentata mai sus

placa de baza : http://www.ascendtech.us/dell-optiplex-740-motherboard-t t708_i_mb64deltt708.aspx

placa video : http://www.emag.ro/......D1JHQBBBM/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Placa aia video reprezinta efectiv bani aruncati pe fereastra. Ori schimbi sistemul cu totul si iei o placa decenta, ori de 300 RON iei ceva SH care da cu 730-ul de pamint de nu se vede.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru KodrutZ):

Vad ca te pricepi in IT, ma poti ajuta cum pot sa imi "upgradez" pc-ul? Fara sa-l schimb adica sa fie ceva in jur de 500 ron, sa cuprinda si placa video dar si ceva util.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru JunioRDanny):

La astea "de firma" e foarte nasol cu upgrade-urile fiindca sint sursele gindite fix pentru configuratiile standard, de carcasa nu mai zic. Uneori nu poti baga decit placi video de-alea inguste. Sistemul tau acusi face 10 ani, ar trebui sa zici mersi ca inca mai merge. In jur de 500 RON poti sa iei un GTX 750. Nu ai mentionat configuratia cu totul, daca cumva ai doar 2 GB de memorie, musai inca 2.
P.S. La un sistem din perioada aia, cel mai bun upgrade pe care il poti face acum e sa ii instalezi Linux. Fara gluma, o spun la modul cel mai serios.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează