|

Salut! Am o cunostinta care vrea sa isi schimbe bateria la un Iphone 6 plus si nu stie ce baterie sa comande, gasise o baterie de 3200 mAh are ceva daca este mai mare decat ce suporta telefonul?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Dupa parerea mea, o baterie cu o capacitate mai mare e mai buna, dar se pot ivi urmatoarele situatii:
1- telefonul are in soft introdusa capacitatea standard a bateriei si nu se descurca cu una mai mare
2- bateria mai mare e un fals si nu are nici macar capacitatea normala.

Daca insa telefonul acepta baterie de capacitate mai mare, atunci totul ar fi ok, insa se mai pune si problema: de unde capacitate mai mare? oare firma care a facut telefonul nu a vrut sa puna capacitate mai mare sau poate practic e imposibil ca la aceeasi marime fizica a bateriei sa existe baterii de capacitate mai mare.
In concluzie, mai sigur e sa se foloseasca o baterie originala sau de capacitate apropiata de cea originala.
Un Iphone 6 plus se zice ca are o baterie de 2915 mAh, deci 3200 e o capacitate destul de apropiata de cea a telefonului si ar trebui sa mearga, cu conditia sa se potriveasca la dimensiuni si sa fie de calitate, facuta din materiale asemanatoare cu originalul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Trebuie sa ia bateria care este potrivita acelui telefon.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Trebuie sa iei o baterie speciala pentru iphone 6s iar daca acolo scrie ca este de 3200 mAh si este pentru iphone 6s, incearca sa vezi daca este si la dimensiuni, de multe ori scrie acolo ca are 3200 mAh dar in realitate poate avea chiar mai putin decat cea originala, de aceea iti recomand sa cauti una originala de aceeasi capacitate cu cea pe care o ai acum.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da,bineinteles ca are.
decat sa faca vreo nefecuta sa ramana fara telefon, mai bine il duce la un service autorizat cu garantia(daca o mai are)(chiar daca se va resimti mai bine la buzunar)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai grijă! Un prieten a pus o baterie care nu era originala pe un iPhone și nu l-am mai luat la garanție și într-o zi s-a blocat și s-a umflat bateria. Daca se umfla și nu e scoasă EXPLODEAZĂ

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează