|

Salut! am o curiozitate: stau la camin si chiar daca avem televizor nu ne merge cablul tv, pot sa fac un abonament ceva la digi sau dolce prin care sa am canalele tv fara sa depinde de cablul din camin?

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Da,se poate! Pentru abonamentul DOLCE TV sau TELEKOM TV adresati-va la sediul firmei TELEKOM (fostul Romtelecom)! Vei beneficia in urma contractului pentru o anumita perioada, decodorul set-top-box cu telecomanda si antena individuala parabolica si ei vin sa va instaleze la domiciliu!

1 răspuns:
| a răspuns:

De obicei cand stai in camin, esti chirias, practic ai semnat un contract de inchiriere a respectivei camere de camin, asa ca, nu vad de ce nu te-ai duce la un punct de reprezentanta RCS-RDS ca sa iti faci un abonament minim de tv.
Dar, sfatul meu daca tot esti in camin, invata, chiar daca uneori iti este greu, dat fiind faptul muzica, "oamenii" de acolo care nu sunt usor de suportat si care da cu pumnii in usi de zici ca-s la tarabe si tot asa. Incearca sa inveti decat cablul care mai rau am observat ca "tampeste la propriu omul".

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează