|

Salut am o intrebare deci: mi s-a stricat camera la telefon (Allview p4 life) si am gasit un prieten care avea si el acelasi telefon doar ca fara display si mi-a dat mie telefonul eu am scos camera de la telefonul lui si am vrut s-o pun la al meu totul a decurs ok am scos paca de baza si am pus camera dar cand l-am facut la loc nu mai funciona!

Atunci cand am vazut l-am deschis iar si am vazut cum banda aceea galbena pe care stau butoanele e rupta intr-un colt si nu mai functioneaza butonul de power.

L-am bagat la incarcat si merge se incarca dar nu-l pot deschide stit vreo solutie pentru al deschide pentru ca dupa aceea pot seta sa se deschida automat.

Deci vreau sa-mi spunecti cum il pot porin fara butonul de power sau cam cat ar costa o reparatie avand in vedere ca nu mai am garantie deoarece l-am deschis si cum l-as putea trimite sau ar trebui personal. Multumesc!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Da, la componente, dar degeaba ai componente bune si restul rahat
Iti recomand asta: http://www.emag.ro/......DLD793BBM/
Si colegii tai au pentru ca ei au telefoane mai ieftine
Dar mai bine iei Nokia ala si scapi de o treaba
Poti sa iei si un Samsung la 450 lei si n-o sa mai ai probleme

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu mai ai ce face
Nu mai cumpara de la firma aia de rahat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonim_4396):

Apropo asta a fost primul meu telefon touch screen poate ca nu stiu eu alta firma dar sunt sigur ca telefonul era destul de bun la componente fata de altele si nu cred ca este asa de rahat mai ales ca mai mult de jumatate din colegi mei au de la aceasta firma.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Sigur nu se poate repara? la nici un servis de-ala

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca aveai garantie trebuia sa til repare si fra butonul power nu se poate porni. nu stiu ar trebui sa ascunzi si asa ca nu l-ai deschis. Nu stiu alta midalitate si nu cred ca mai este, Imi pare rau, sad

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează