|

Salut! Am o mică mare întrebare: dacă șterg o conversație de pe Tumblr, acea conversație se șterge și celui cu care am vorbit sau doar mie?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Doar ție. Celeilalte persoane ii raman

| explică (pentru JamesWatson):

Mersi mult!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu! Ti se sterge doar tie, nu si lui.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Din cate stiu eu doar tie!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează