|

Salut. Am o problema am adăugat pe Facebook autentificare în 2 pași. Bun totul a mers bine am primit un sms de confirmare pe telefon totul ok. Dar codul se genera doar în aplicația Facebook mobil și din greșeală m-am deconectat. Am încercat sa dau sa primesc codul prin sms dar nu vine și nu am ce sa ii fac eu eram conectat doar pe Facebook mobil. Am cerut și o asistenta sper sa îmi răspundă. Dacă cineva știe de ce nu primesc acel cod pe telefon sau o metoda de a remedia va rog sa ma ajutați. Ms anticipat

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Codurile le gasesti exact in locul unde activezi verificare in doi pasi. Sunt zece coduri,le notezi si dupa ce le folosesti generezi altele.
Iar tu daca mai esti conectat la FB de pe un alt telefon/pc si ai salvat browserul, vezi ca poti aproba conectarea recenta de pe un alt dispozitiv. De ex zice ca ti-a trimis codul. "aproba de pe alt dispozitiv". Apoi intri in cont de pe browserul unde esti conectat la cont ( daca esti conectat ) si gasesti notificare cum ca cineva a incercat sa iti acceseze contul. Salvezi browserul, apoi de pe dispozitivul actual pe care nu primesti SMS cu cod dai pe "aproba-te" si intri in cont fara cod.

Dar asta numai daca esti conectat in alta parte. Alt dispozitiv ma refer. Daca nu, doar sa astepti. Eu am avut verificarea in doi pasi, dar am dezactivat pentru ca am o ditamai parola de 150 caractere litere si cifre si nu imi fac griji in privinta ca cineva imi aceeseaza contul. Asta daca nu ii dau eu parola. Iti recomand si tie o parola greu de ghicit si dezactiveaza prostia asta cu doi pasi. Si eu am patit sa nu primesc coduri si m-am aprobat de pe alt dispozitiv. Oricum, daca cineva iti sparge contul primesti EMAIL. Iar daca FACEBOOK depisteaza accesare suspecta, posibil sa ii blocheaza accesul si te anunta. Dar parola lunga este greu de ghicit. Eu de juma' de an am renuntat la verififare in doi pasi si nu am avut probleme. Aaa, si am un cont vechi din anul 2010.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Ce disperi atata? Ia citeste ce scrie dupa ce iti apare mesajul ca ti-a fost trimis cod. Mesajele pot intarzia pana la 12 ore.

Pentru a evita acest lucru, vezi ca ai 10 coduri de rezerva in setari.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonim_4396):

Pai am încercat și de mai multe ori da nu vine și acele coduri unde mai exact la setări. Ms de raspums

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonim_4396):

Da am inteles ce ai zis, dar eu nu mai sunt conectat pe absolut nimic nici pe telefon nici pe pc, am ramas conectat doar pe mess si nu cred ca mai am ce face in privinta in care nu mai sunt conectat pe nici-un dispozitiv, si nu primesc nici codu (am incercat si cu asistenta inca nu au raspuns sper sa raspuna)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru VaLLy002):

Eu zic sa mai incerci. Si verifica metoda de receptionare a mesajelor. Poate ai setat tu ca sa nu primesti mesaje de la nr. necunoscute sau mai stiu eu...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează