|

Salut! Am o problema cu laptopul. Bag un stick in el, se aude sunetul de confirmare, dar nu se aude nimic. In schimb, îmi apare in bara de pe desktop mufa și e bifata cu verde, in partea dreapta.

Nici in "My computer" nu apare.

Vreau sa pun ceva muzica pe stick. Ofer funda.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca nu iti apare in disk manager foloseste mini tool partition wizard si il formatezi cu acest program. versiunea free e suficienta.
daca pe stick ai arhive ce nu vrei sa pierzi formatatul nu e solutia.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ori se aude ori nu se aude? Incearca sa descarci usb driver pentru sistemul tau, windows 7 sau 10, ma rog, ce ai tu. Daca nici asa nu functioneaza intra in Bios si vezi ca nu cumva usb sa fie dezactivat. Daca si aceasta varianta pica, cauta un program pentru partitii si vezi daca ti-l arata acolo.Cred ca poti face si din click dreapta My conputer/management/Disk management si ar trebui sa apara.
La fel de bine poate sa fie stick-ul de vina si pur si simplu sa nu mai functioneze, se stie ca nu au durata mare de viata, mai ales daca sunt mai ieftine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Din cate spui tu presupun ca este o problema cu stick-ul(este corupt).
Se poate rezolva utilizand o aplicatie de formatare card-uri sd(google : sd card formatting tool) in principiu toate ar trebui sa mearga fara nici un fel de problema.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează