| CurcaAndrei99 a întrebat:

Salut, am o problema cu laptopul.
Folosesc laptopul zilnic și seara l-am închis ca de obicei și dimineața când l-am deschis nu puteam să folosesc, nimic, era pur și simplu blocat așa că am dat un restart. Când l-am deschis, a mers totul normal insa când a terminat animația de la Windows 7, pentru o secunda a apărut un blue-screen care mai apoi a dispărut. Am incercat sa intru in toate modurile de acelea de la F8, safe mode si asa Mai departe insa același rezultat îl am. Am incercat in start-up repair doar că atunci când îl pornesc, ajunge Intr-un black-screen doar cu mouse-ul pe care îl și pot folosi doar că nu continua mai departe, am incercat sa apăs ctrl+alt+delete dar fara niciun rezultat. Am incercat sa reinstalez Windows-ul de pe un stick care pe alte laptopuri merge perfect însă pe acesta face exact ca anterior, mi-l boot-eaza, îmi scrie "Windows setup" incarcandu-se bara aia alba, însă după ce trece de ea se ajunge iarăși la ecranul negru cu cursor unde nu se întâmplă nimic și nu pot face nimic.
Mai există vreun mod prin care se poate repara?
Mulțumesc mult!

2 răspunsuri:
| Apollo007 a răspuns:

E posibil sa fie hard-diskul. O avea bad sector pe el si de aia sa nu te lase sa instalezi Windowsul. Ia un hard disk de la un prieten care are laptop il pui pe al tau si vezi daca merge. Mie cand mi s-a întâmplat asa era hard-diskul.

| Filip_Horațiu_1967 a răspuns:

Depinde ce vrei să salvezi! Hiren Boot CD! Bootezi de pe CD sau Stick USB și cauti HDD Regenerator. Sau lași pe cineva care se pricepe. SCUZE!