|

Salut, am o problema cu loading screen-urile din unele jocurile, dureaza foarte mult ( la fortnite vad jocul abia cand ma baga in autobuz ), ce as putea face? Am i5 7200u, nVIDIA 940mx 2gb, 4GB ram si un hdd de 1tb ( 5400rpm )

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Un SSD ar ajuta mult în acest caz.
Daca ai unitate optica, poți sa renunti la ea și sa cumperi un caddy.
Daca nu ai, fie renunti la HDD și pui un Ssd mai mare (gen 512gb), fie te uiți în specificațiile tehnice de pe pagina producătorului (sau in documentația cu care a venit) dacă dispune de un slot M.2
(am lăsat la urma aceasta posibilitate, deoarece nu prea rentează sa pui M.2 împreună cu hardware-ul pe care îl ai. Un SSD pe SATA ar fi mai ieftin și ar fi suficient).
Tot important ar fi sa mai adaugi încă 4 GB RAM dacă ai un slot liber, și sunt sigur ca ai, ghidandu-mă după specificatii. (e important sa aibă aceeași latenta (CL), același voltaj, și preferabil, aceeași frecventa).

| explică (pentru NLS):

Am vrut sa imi comand rami, am gasit cu acelasi CL, voltaj, frecvent dar trebuie sa il dau la depanero pentru a-i pune pentru a nu pierde garantia si am nevoie de laptop momentan

| a răspuns:

Sa-ti cumperi un SSD si o conexiune la internet mai buna.

| a răspuns:

Ai dezactivat antimalaware?( valabil pentru toti care au windows 10 consuma foarte multe resurse scaneaza permanent).Ai aici toti pasii https://blog.emsisoft.com/en/28620/antimalware-service-executable/ verifici in task manager dupa ce urmezi pasii daca mai ruleaza.