|

Salut,am o problema cu mufa laptopului.Am un Acer liquid v530 si s-a stricat mufa.Acesta are o singura mufa pentru casti,daca introduc castile putin in laptop se aud foarte bine, dar daca le bag de tot nu se mai aude nimic.Problema e ca daca le introduc putin in laptop nu merge microfonul, cum as putea face sa mearga microfonul? Multumesc anticipat!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ai folosit vreodata castile pe laptop si au functionat corect? Adica, te-ai auzit si, simultan, ai putut folosi microfonul?
Daca ai folosit simultan casti si microfon si nu au fost probleme, poate fi o problema hardware, la laptop sau la casti.
Fa teste pe un alt sistem (pc sau laptop), pentru a te asigura ca nu castile au o problema (cabluri, conexiuni). Iar la laptop monteaza alte casti, pe care sa le introduci complet, pentru a sti sigur daca la el sunt probleme sau nu.
Unele chestiuni pot fi simple, daca stim cum sa operam cu ele. Microfonul in ce imprejurare l-ai folosit? (Yahoo Messenger, Skype, Facebook).
Daca e prima data cand faci asta, cel mai probabil ai nevoie de un cablu ca cel din imaginea din link, daca laptopul are o singura mufa, atat pentru casti, cat si pentru microfon.
http://imgur.com/0szrGkN

Pana la acest cablu, trebuie sa te asiguri ca atat laptopul, cat si castile sunt functionale. Pentru asta e nevoie pe sisteme diferite, cu casti diferite.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Acer liquid v530 e telefon mobil. Ce fel de casti folosesti? Pentru telefon?
Si daca bagi complet mufa, poti folosi microfonul, chiar daca nu te auzi?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru dannyel86):

Ma gandeam la telefonul meu mobil, imi cer scuze laughing E Acer aspire v571G.Folosesc casti cu 2 mife pentru calculator, si daca bag mufa complet pot folosi microfonul, desi nu aud

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru dannyel86):

Scuze ma gandeam la telefonul mobil.Am un Acer aspire 571G.Am casti cu 2 mufe si daca bag mufa complet pot folosi microfonul desi nu ma aud

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru dannyel86):

Castile au functionat corespunzator pe partea audio, microfonul neavand unde sa il introduc l-am folosit pe cel incorporat in laptop.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează