| KirosenTalent a întrebat:

Am o problema cu pc`ul. Cand il deschid imi apar mai multe erori. Dar nu toate de odata. O eroare pe deschidere. Uitati erorile: 1. Error loading operating system. 2. A disk read error ocurred. Press ctrl+alt+del to restart. Si 3. reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key. Ieri mi-a mers sa intru. A mai facut putine figuri dar a mers. Dar astazi nu merge. De la ce sa fie? De la hard? Eu zic ca nu e de la hard. Sa fie oare de la windows? Astept niste solutii. Dau funda. Ms. Scz de categorie.

3 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Se poate sa fie de la mai multe lucruri:Faza cu sistemul de operare inseamna ca nu detecteaza hard-ul, poate fi de la mufa de citire/scriere, de la locatia unde intra mufa pe placa de baza, poate chiar si de la hard.Incearca sa resetezi bios-ul, si pune hdd-ul prioritar la bootare. Apoi, daca ai mai multe locuri pe placa de bazaincearca sa bagi mufa in alt loc. Daca vrei sa schimbi din ele, incepe cu mufa de citire/scriere, e cea mai ieftina.

| AlxMihai a răspuns:

Deci solutia cea mai simpla pentru tine
iti iei un cd cu windous pirtat, licentiat cum vrei dai sa buteze de pe cd, bagi cd-ul dai rr la pc si apoi o sa buteze de pe cd, dupa asta o sa iti dea sa repari sa sa pui din nou windous dai sa pui din nou o sa te duca la partitii aici daca te pricepi stergi toate partitiile si apoi faci unele noi la fel ca cele vechi dai sa buteze in C cu NTFS si apoi bagi dupa ce s-a terminat driverele si toate alea ce trebuie si te asigur ca nu vei mai avea probleme, iti ia totul cam 2-3 ore daca stii sa lucrezi si te pricepi salut si numai bine

| Roby_Robert_1992 a răspuns:

I-ai facut ceva la hard disk laughing)))))))