| GanGc0ca1n a întrebat:

Salut,am o problema cu Pc-ul..cand il deschid trebuie sa mai dau vreo 30 restarturi sa se deschide, mi se blocheaza cand apare WELCOME. Si se mai blocheaza cand intru intr-un joc.pur si sumplu se blocheaza si nu pot sa fac nimic decat sa dau restart.Ma ajuta cineva?

Răspuns Câştigător
| stlucian a răspuns:

Cred ca e plin de praf! O curatire a cooler-relor de pe procesor si placa video ar trebui sa-ti rezolve problema asta in cazul ca nu l-ai curatat de mult!
Verifica temperaturile cu everest(asta e free) sau cu un alt program:

http://www.softpedia.com/get/System/System-Info/Everest-Home-Edition.shtml

Mai poate fi si pasta termoconductoare de pe procesor uscata dar tot din valorile temperaturilor iti dai seama.

În general, se consideră că temperatura maximă de funcționare a oricărei componente a unui calculator este de 50 ° sau mai puțin, dar valori de până la 70 ° sunt încă acceptabile, dar, de la această temperatură în sus ar trebui luate măsuri grabnice de răcire, deoarece o temperatură prea ridicată de funcționare poate compromite iremediabil funcționarea calculatorului.

http://www.programecalculator.ro/care-este-temperatura-calculatorului-tau/

5 răspunsuri:
| shannygelu a răspuns:

Rami!

| TheGazeTTeRuKi a răspuns:

Sufla putin in priza dar sa nu scuipi laughing si sufla putin in spatele la unitate unde bagi cablu de pornire la pc. daca nu merge instaleazaa pc-ul iar si daca lucra mai greu pc-ul lasa-l sa se incarce asteapta pana isi face el tot.

| GanGc0ca1n explică (pentru TheGazeTTeRuKi):

Am instalat Windowsu, aceeasi treaba..si praf nu prea are ca l-am curatat

| TheGazeTTeRuKi a răspuns:

Du-l undeva unde se repara ieftin si bine, eu am dat 1 mil 50 pe 4 rami, 2 rami e 50 lei poate gasesti mai ieftin, hardul e 4 milioane, iar daca iti ei un hard ia un Western Digital e firma iar producatorul este hitachi, eu folosesc hardu asta de 6 ani, sau incearca un daca ai 7 si merge greu inceraca un windows xp sau vista si pune windowsul pe 32 de biti nu pe 64 ca merge mai greu.

| EU19 a răspuns:

Probabil ca nu mai booteaza.In acest caz setarile din biosul placi de baza sunt date peste cap, ori probabil ca HDD are o problema.

http://eranet.ro/utile/calculatoare/ghid-pc/defecte-pc

La a doua categorie de aici gaseti ce cauti tu.
Eu iti recomand sa mergi si un profesionist daca nu te pricepi.
Bafta!