| mafiot1 a întrebat:

Salut am o problema cu tableta mea si anume:Se descarca prea repede de exemplu Acum este incarcata 100% si dupa 5 ore este 40% asta in conditiile in care nu ruleaza nimic pe ea si nimeni nu se joaca pe ea sau se uita pe Youtube Etc.Am oprit corespunzator toate aplicatiile pe care le ruleaza tableta si tot se descarca.In aceste 5 ore nu este activ internetul Wifi si nici 3G/4G.Tableta are bateria de 6000 mAh.Este incarcata cu incarcatorul ei original si tot se descarca repede.Care sa fie cauza si ce as putea sa fac ca sa nu se mai descarce asa de repede? Tableta este cumparata de 1 An si nu este de 5-10 Ani ca sa nu mai aiba capacitatea ca si cum ar fi Nou Nouta.

9 răspunsuri:
| Lioname a răspuns:

Telefoanele mobile si tabletele Allview sunt ieftine si de calitate inferioare!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

De obicei dispozitivele care fac precum tableta ta, trebuie duse la garantie, am patit-o cu unul dintre telefoanele mele si anume J5, mai mult de 2-3 ore nu tinea incarcat, mi-a schimbat bateria+resoftare. Asa ca stii ce ai de facut, salveaza-ti datele si du-o la garantie/cheama curierul sa ti-o ia.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Posibil sa ai aplicatii de dimensiuni foarte mari si sa ruleze ivoluntar( se mai intampla, gen Facebook Messenger). Incearca sa dezinstalez aplicatiile de care nu ai nevoie, asigura-te ca nu ai niciun virus care mananca din baterie. Poti instala si un program care ajuta la tinerea sub control a bateriei( gasesti multe pe Magazin Play). Asigura-te ca nu ai luminozitatea prea mare deoarece asa se va descarca mai repede. Sper ca te-am ajutat.

| piratuu a răspuns:

Ce model de tableta ai? Probabil ca bateria este stricata. Poti s-o duci la un service ca sa remediezi problema.

| mafiot1 explică (pentru piratuu):

Este un Allview si nu este bateria stricata. Poate este un proces care ruleaza incontinuu si de aia se descarca foarte repede si as vrea sa stiu cum pot sa depistez problema.

| RaduMihaiRadu a răspuns:

Pe langa tot ce e scris aici, poate s-a umflat bateria. Cred ca e sigilata si nu o poti vedea, dar daca celelalte raspunsuri de aici nu imbunatatesc, sigur e umflata bateria

| Mimo2 a răspuns:

Ceva ruleaza cat timp tu nu te joci pe ea
Si uite asa nu poate intra in standby si se consuma bateria aiurea!

| grandebgd a răspuns:

Daca ai stat pe Facebook, pe YouTube, pe internet sau ai jucat un joc si ai iesit pe rand din ele, sa stii ca aplicatiile nu sunt oprite! Ele ruleaza inca in fundal si ingreuneaza mult sistemul de operare Android. Nu este ca la Windows ca atunci cand ai inchis o aplicatie ea este chiar oprita. Se va cunoaste cu siguranta o imbunatatire mai ales in cazul terminalelor cu 512 sau 1GB RAM.
Una sau mai multe aplicatii pe care le ai in telefon ruleaza inca in fundal
Pentru Android, trebuie sa le opresti manual, fie selectandu-le fie folosind un widget ce face automat treaba asta rapid.
Exista in meniul tabletei in developer options o setare de unde poti alege ca aplicatiile sa se opreasca automat dar pe multe dispozitive (Allview de ex.) setarea nu este activata.
3 – Metoda widget
Intra in magazinul de aplicatii Google Play si instaleaza una dintre aplicatiile de acolo

O instalezi, pui widgetul pe ecran si din cand in cand apesi pe el. Aplicatiile ce ruleaza in fundal se inchid automat in cateva secunde si sistemul de operare se revigoreaza!
poftim aici un linc catre aplicatiile care cred ca iti va fi de folos.
https://play.google.com/store/search?
q=task%20killer%20manager&c=apps

| happyANDsad a răspuns:

Intra la setari, du-te la aplicatii si vezi care ruleaza in continu. Apoi instaleaza Battery life saver e unul cu poza verde