|

Salut. Am o problema cu tastatura, imi merg doar tastele f1, f2, etc. Restul nu mai merg. Am curatat tastatura pentru ca m-am gandit ca e de la praf si a mers. Azi cand am vrut sa dau drumul la calculator, am scos mufa de la tastatura si am bagat-o iar pentru ca ma deranja si am aranjat cablul. Cand i-am dat drumul am observat ca iar nu merge. Am dezinstalat si instalat driverul de la ea, dar degeaba. Am tastatura a4tech kbs-26. Stie cineva ce sa-i mai fac, in afara de a cumpara alta?

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu ai varsat ceva lichid pe ea cu cateva zile in urma? ceai, cafea. etc? posibil ca doar acum sa-si fi facut efectul si sa fi distrus circuitele din interior! Daca nu mai e in garantie, nu prea ai ce sa faci, eventual sa o duci la un electronist sa o desfaca sa vada daca o poate repara! bafta!

| explică (pentru RS4):

Nu am varsat nimic pe ea. Eu tot aveam probleme cu ea cand dadeam drumul la calculator uneori se bloca ca acum si trebuia sa dau restart, doar ca acum nu vrea nici asa. Multumesc, cred ca va trebui sa iau alta daca nu isi revine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
1 răspuns: