|

Salut, am o problema cu ''Update Windows 10'' pentru ca acum o luna in urma tipii de la windows au bagat update unu dupa altul deja ma deranja, asa ca in timpul descarcarii versiuni noi eu am oprito cumva. Acum de fie care data cand pornesc PC-ul incepe sa se insteleze versiunea noua, dar cu esec pentru ca nu e descarcata complet, si trebuie sa astept aprox. 30 min cand pornesc PC-ul.

Acum doresc doar sa descarc versiunea pana la sfarsit sau sa o opresc sa se mai instaleze de fie care data la pornire, iar daca este vreo cale sa numi stearga memoria de pe PC

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Ai putea sa incerci sa descarci de la Microsoft ultima versiune de Windows 10 Media Creation Tool si sa incepi manual procedura de update. In functie de vesiunea ta de acum, s-ar putea sa iti stearga ceva programe si sa-ti reseteze din setari, dar partitiile si datele de pe ele or sa ramana la fel daca alegi optiunea corecta.

Ca idee traznita, incearca sa stergi foldere $Windows.~BT, $Windows.~WS si Panther din C si C:\Windows (dar sa fii pregatit in caz ca nu mai porneste).

Altfel, da-i hibernate sau sleep in loc de shutdown sau restart, ca sa porneasca mai repede.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează