|

Salut. Am o problema. De ceva timp, pe Facebook, in momentul in care dau la " Photos " nu-mi apare " My photos ", am cautat peste tot prin setari si prin toate cele, dar nici-un rezultat. Va las un link cum arata https://s24.postimg.org/3z6o1ykc5/idee.jpg

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ar fi bine sa-ti copiezi profilul : mergi la setari si prima parte "setari generale ale contului dai "Descarcă o copie a datelor tale de pe Facebook." Dupa ce Facebook te anunta ca poti descarca in pc dosarul arhivat (ca sa nu cumva sa-ti pierzi pozele), incepi sa iti stergi toate albumele pe care le ai si sa incepi sa iti repui pozele fie in cronologie, fie in album, fie direct de mobil si sa vezi cum se duc, daca se formeaza acea categorie pozele tale. Cu toate ca am mai vazut si pe la altii doar cu fotografii in care apari tu si albume.

sau a doua varianta la care m-am gandit este sa setezi ca la mine, poate asa iti va merge dupa ce iti vei pune o poza de exemplu in cronologie si vezi daca iti va merge.

eu am asa la Confidentialitate, ti-am facut un print screen sa vezi si iti compari cu setarile tale: http://i44.photobucket.com/albums/f30/Marco_Hietala/1_zpsuq6nxmvo.png si la Postari Publice http://i44.photobucket.com/albums/f30/Marco_Hietala/2_zpsi9fv0su6.png

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Incearca sa iti pui o poza pe cronologie, nu in album si vezi atunci daca iti apare. Ai un bug de la Facebook, le-ai putea scrie lor si sa rezolve ei, nu e de la setari sigur asta. Trimite-le cu print screen-ul facut.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru MihaelaDart):

Cand pun o poza noua pe cronologie apare, insa nu apar restul. Am facut eu ceva mai demult, am setat ca niste poze sa nu mai fie publice, ci doar pentru prieteni, pozele n-au disparut insa nu mai pot sa setez nimic la ele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează