|

Salut!

Am o problema la laptop, dupa ce il aprind la 2-3 minute imi da ecran negru si nu stiu ce sa ii fac. Nu se stinge ecranul, inca e aprins.

Initial cand l-am aprins am primit eroare la windows, ceva blue screen. Dupa am reinstalat windowsul, il boota bine, dar cum am spus, dupa cateva minute Black Screen! Am sesizat in acele cateva minute cat functiona ca mergea destul de greu!

Ma gandeam ca o fi de la hard, poate s-a stricat, desi totusi daca a reusit sa booteze windowsul, poate nu o fi din cauza lui!

Vreo idee care ar fi problema? Apropo, nu are placa video dedicata, are un i3 7020u, ceea ce m-afacut sa gred ca nu e de le placa video!

1 răspuns:
| a răspuns:

Poot-eaza laptop-ul de pe un CD sau stick de memorie boot-abilsi vezi daca si atunci se innegreste ecranul, dupa cateva minute. Dupa boot-are, cand ecranul are ceva vizibil, apesi tasta "Pause" si lasi sa stea ci imagine pe ecran.
Daca ecranul devine negru in mai putin de 5-10 minute si nu-si revine dupa apasarea unei taste, atunci este defectiune a hardware-ului
Daca pe ecran se vede imaginea si peste 10 minute, atunci problema este cu Windows-ul (probabil se incarca gresit din cauza unui Bad pe hard disk).