| florrrentina a întrebat:

Salut!

Am o problemă mai neobișnuită legată de conectarea la Facebook.
Mi-am dezactivat contul, iar când am vrut să mă conectez mi-am introdus email-ul si parola corecte, însă îmi cere si un cod necesar pentru autentificarea cu doi factori și e imposibil să-l obțin.
Aveți idee cum aș putea să-mi recuperez contul? sad

| Ora de net a răspuns:

Salut,

După ce ai avut un cont dezactivat, pe lângă conectarea cu emailul și parola, vei avea nevoie și de codul respectiv care îți va fi trimis pe numărul de telefon pe care îl aveai salvat în cont înainte de a-l dezactiva sau pe adresa de email a contului.

Dacă nu mai ai acces nici la numărul respectiv de telefon nici la adresa de email încearcă să îți recuperezi contul urmând instrucțiunile de aici: facebook.com/login/identify

După ce ai introdus numărul din trecut de telefon sau adresa de email a contului, apasă pe "Nu mai ai acces la acestea?" și poți introduce un nou număr de telefon sau o altă adresă de email.

Este foarte important ca toate aceste lucruri să fie făcute de pe un dispozitiv pe care ai mai fost conectată în trecut la Facebook, înainte de a ți-l dezactiva. Acest lucru este o dovadă în plus pentru Facebook că într-adevăr contul respectiv îți aparține.

Sperăm că vei reuși să-ți recuperezi contul.

Ora De Net
5 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Poate te ajută articolul acesta:
https://m.facebook.com/help/212666185422169

| florrrentina explică (pentru anonimg):

Știu toți acești pași pe de rost...nu funcționează.

| anonimg a răspuns (pentru florrrentina):

Lucrul acesta se face numai de pe un pc/laptop.