| Diana_Sabău_1998 a întrebat:

Salut, am o problema. Nu ma mai pot loga pe contul meu de facebook, imi spune ca trebuie sa trimit o poza cu buletinul, am trimis una cu abonamentul de la busul cu care merg la scoala, abonamentul acela are poza, nume, cnp [CNP l-am acoperit], dar totusi nu as vrea sa imi pun numele de familie pe facebook, as vrea sa fie ca inainte, va rog help me, fundita :3

7 răspunsuri:
| DryIce a răspuns:

Serios laughing ori iti bati joc desi nu cred ca o fata ca tine si-ar bate joc de lume aici. A zis facebook sa trimiti poza cu buletinul? zi sincer. O fi fost atacat la greu de iti cere asta. Sigur colegii tai iti stiu mailul si ataca contul sa ti-l sparga. Ce nubi. Trimite-le poza daca chiar asta iti cere sau fa-ti alt cont si nu mai trimiti nimica.

| DryIce a răspuns (pentru DryIce):

Daca facebook iti spune ca ai contul in curs de atacare, poti anunta politia sa trace-uiasca ip-urile atacatorilor. Desi asta in cel mai rau caz. Cel mai bine faci alt cont zic eu.

| DryIce a răspuns (pentru DryIce):

Niciodata nu i-am inteles pe cei care dau crack in brute force la facebook. Ei stiu cum sa se apere de faze dintr-astea aniways ce sa mai zic, o faza de aparare uite trimite utilizatorilor cerere sa arate buletinul na.

| Diana_Sabău_1998 explică (pentru DryIce):

Hi,

Îți mulțumim pentru că ai luat legătura cu noi. În acest moment, nu îți putem verifica numele. Este posibil ca numele să nu respecte standardele noastre pentru nume și să conțină:

- simboluri, numere, majuscule neobișnuite, caractere repetate sau semne de punctuaţie;
- caractere specifice mai multor limbi;
- titulaturi de orice fel (de exemplu: profesionale sau religioase);
- numele mai multor persoane, deoarece conturile Facebook sunt destinate folosirii individuale.

Facebook este o comunitate ai cărei membri folosesc identitățile lor reale, iar noi dorim să ne asigurăm că tu o poți folosi pe a ta.

Dacă acesta este numele pe care îl folosești în viața de zi cu zi, te rugăm să ne ajuți să îl verificăm, atașând la acest e-mail o copie a documentului tău de identitate.

Acceptăm următoarele tipuri de documente:

https://www.facebook.com/help/www/159096464162185/?ref=cr

Vezi actualizările de la Inboxul de asistenţă: https://fb.me/b5sr49SvycBHqV

Mulțumim,

| Diana_Sabău_1998 explică (pentru DryIce):

Mailul meu nu il stie nimeni in afara de mine, am trimis si poza cu buletinul, am acoperit CNP-ul si inca ceva happy

| Diana_Sabău_1998 explică (pentru DryIce):

Please Change Your Name
It looks like the name on your Facebook account may not be your authentic name. We ask everyone to use the name they go by in real life so friends know who they're connecting with.
What names are allowed on Facebook?
If this is the name you use in your everyday life, we would like to work with you to verify the name that best represents your identity. We accept a number of documents to allow you to verify your everyday name.

Asta imi scrie cand vreau sa ma conectez pe cont

| DryIce a răspuns (pentru Diana_Sabău_1998):

Nici mie desi am o gramada de conturi, nici la prietenii mei, la nimeni nu a cerut vreodata buletinul happy ce sa zic.