|

Salut am o tableta E-boda izzycomm 2. stateam eu linistit pe youtube si deoadata se instaleaza un program fara aprobare. recunos sursele necunoscute erau activate. mi se instaleaza programul sexclub sau ceva de genul acesta cand dau sa-l dezinstalez nu merge imi arata doar informatii despre aplicatie ca si cum ar fi aplicatie de al sistemului cum este si magazine play sau celelalte. aceasta aplicatie imi instaleaza multe altele si baga reclame multe. nu mai stiu e sa ii mai fac am inchis-o si am lasat-o asa. va rog spuneti-mi ce as putea sa-i fac eu acasa. sau daca Iasi intreba pe cei de la garantie mi-ar face-o? adica in cazul de fata se mai ocupa ei cu garantia si cu acest virus? daca nu spuneti-mi alta modalitate va rog! dau funda!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Incearca sa dai resetare la datele din fabrica, dupa care debifezi chestia cu sursele necunoscute pentru a nu ti se instala iar programe de genul asta. Trebuie sa gasesti pe la setari " creare copii de rezerva si resetare" si dai la "revenire la setarile din fabrica", apoi se sterge tot din tableta. Daca ai date importante (poze, videoclipuri, etc.) salveaza-le undeva pentru a nu le pierde. Daca programul inca se instaleaza si dupa ce dai resetarea spun sa te duci de la magazinul de unde ai cumparat tableta, daca garantia este inca valabila. Normal ca ei se ocupa, dar e posibil ca tu sa platesti ceva pentru a se ocupa de tableta ta.Bafta!

| explică (pentru DanielaFlory):

Eu i-am mdat resetare din fabrica si nu o pot dezinstala. cand dau pe ea imi apare doar informatii deslpre aplicatie. este ca si cum ar apartine sistemului. ca un fel de root daca intelegi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru marian1234321):

Asta era singura solutie, nu prea cred ca ii poti face altceva. Du-te cu ea la reparat, daca este in garantie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri: