|

Salut, am o tableta vonino, am cautat un hack pentru un joc care din pacate mi-am descarcat de pe un site " hot sexi" ceva de genu, si din cauza porcariei asteaia mi se blocheaza tableta, am intrat in sistem recovery am dat resetare la tableta, mi se sterge absolut totul dar 'hot sexi" tot imi ramane pe tableta si mi se blocheaza absolut totu crying( ce sa fac sa scap de virusu acesta sau ce o fi? i-am dat pana acuma resetare de vreo 5 sau 6 ori dar tot degeabacrying pls help cine stie crying( dau funda

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Incearca sa dezactivezi chestia cu " permite instalarea surselor necunoscute " ca sa nu ti se mai instaleze aplicatiile respective si dai inca o resetare din fabrica.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru ἶῆfἶῆἶƮყ):

Este dezactivat sursele necunoscute dar tot degeaba

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca sa dezactivezi chestia cu " permite instalarea surselor necunoscute " ca sa nu ti se mai instaleze aplicatiile respective si dai inca o resetare din fabrica. Daca nici asa nu merge, trebuie sa te duci cu ea la reparat. Virusul acesta l-a avut si o prietena de-a mea si pana nu s-a dus sa repare telefonul nu a reusit sa scape de acel virus. Daca tableta ta este in garantie, te poti duce la magazinul de unde ai cumparat-o. Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează