| cipri1999 a întrebat:

Salut! am patit ceva foarte ciudat la casti, aparent desi sunt conectate corect nu pot aude nimic, dar daca le pun pe birou se aude perfect....ma gandeam acu, de ce in unele pozitii se aude si in altele nu? si cum as putea repara de tot problema asta ca nu am nici un fir rupt sau ceva de genu

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Tot un fir este problema. Misca putin de fire cand ai castile in urechi.Iti vei da seama singur de unde este buba.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Probleme la fir. Nu te duce cu castile la service sau la garantie (doar daca sunt mai scumpe, gen 150lei+) ca te injura aia. Firul e si subtire si sansa nu e de 100% sa reuseasca cu pistolul de lipit si apoi daca esti ca majoritatea care nu ar da bani daca nu rezolva problema, poti sa iti iei adio. In general problema e din interior (din casca) deoarece atunci cand tragi de ele si se blocheaza intr-un loc, acolo e aplicata forta. Poti incerca sa le desfaci si sa speri ca o sa rezolvi ceva cu niste scotch, dar la mai mult nu te astepta sad.

| ChrystianSandu a răspuns:

Sigur nu face bine contactu`, deci ai un fir rupt. Ori cumperi alte casti ori inlocuiesti firu`.

| Georg13 a răspuns:

Cel mai probabil s-a rupt vreun fir pe acolo. Nu prea ai ce sa faci din pacate.

| Andreimacinca1 a răspuns:

Firul are o problema, am patit ceva exact ca tine.Verifica firul peste tot, vezi unde e fisurat, sau daca are probleme la mufa. Dupa ce ai gasit locul cu problema, izoleaza-l cu banda izolera. Daca e ceva mai grav le poti duce la cineva priceput care sa taie firul de unde e fisurat, si sa-l reizoleza.
Bafta cu castile!