|

Salut!

Am primit recent de la YouTube TPN un mesaj, care spunea ca "au vazut canalul meu si ca continutul e foarte bun" si chestii din astea, si sa ma alatur lor, pentru ca primesc nu stiu ce lucruri...E adevarat ce spun ei?

Ar trebui sa accept?

Oricum nu stiu daca o s-o fac, pentru. ca am altceva de facut in afara de Youtube!

Dar, totusi, intrebarea mea este daca e adevarat ce spun, a mai primit cineva meaje din astea?

Daca da, puteti sa-mi povestiti ce ati facut, si cum a mers, si restul? big grin happyThanks in advance!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

În mod normal aș zice că e țeapă.
Dar am văzut vloggeri foarte populari care au primit diplome și tot felul de chestii de la Youtube. I-am văzut, în sensul că au postat video pe canal și s-au lăudat.
Uit-te bine la adresa de e-mail, dacă e @youtube.com, e posibil să fie pe bune

| explică (pentru vladutcornel):

Mersi pentru raspuns, dar poti sa-mi spui unde mai exact ar trebui sa scrie @youtbue (adica in ce casuta, la e-mailul respectiv)?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Mark8818):

Știi ce e aia adresă de e-mail? ceva@altceva.com
Tu poate ai adresa mark8818@gmail.com (presupun din numele de profil pe care l-ai ales la site-ul ăsta). Când cineva îți trimite un mesaj pe GMail, îți trimite de la altă adresă de e-mail.
Când ai mesajul deschis în GMail, îți apare expeditorul deasupra mesajului. Presupun că scrie Youtube, dacă zici că mesajul e de la ei.
Dacă nu e pe undeva pe lângă o adresă de e-mail, apeși pe triunghiul de lângă "către mine"/"to me" și îți apar acolo toate informațiile legate de expeditor.
Te interesează în primul rând prima "De la: Youtube ". Poate nu e contact@youtube.com, poate e altceva@youtube.com. Dar dacă nu e ceva legat de Youtube sau Google, aproape sigur e țeapă. Și eu pot să setez să vezi Youtube când îți trimit mesaj, nu înseamnă că reprezint Youtube în vreun fel.

Foarte important e treaba cu popularitatea: Ai canal de Youtube cu mulți abonați și multe vizualizări?
Dacă nu, probabil nu sunt de la Youtube.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri: