anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut. Am primit un pc nou dar avea o problema, aceea că Hdd-ul era cam sărac la stocare. Trec la subiect, dacă schimb hdd-ul de la pc-ul vechi la ăsta nou trebuie să reinstalez Windows-ul?

Răspuns Câştigător
| Evolution a răspuns:

Daca iei HDD-ul de la PC-ul vechi pe asta nou, ai doua optiuni.
Daca le lasi pe amandoua (adica ai loc in carcasa si ai si cabluri + alimentare), doar formatezi hdd-ul vechi si ramai cu ambele, windows-ul oricum o sa stea doar pe unul. Poti folosi partition magic spre exemplu sau partition guru sa faci treaba asta. Faci si ce partitii vrei din el.
Daca vrei sa folosesti doar hdd-ul vechi, atunci trebuie reinstalat windowsul logic. E alta placa de baza, alte drivere etc.
Succes!

4 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Poti mari spatiul de stocare si prin adaugarea unul alt HDD la cel existent.
Daca vrei sa folosesti exclusiv un hard, se recomanda sa reinstalezi pe el sistemul de operare, dupa ce il montezi in unitate. Asta pentru ca, chiar daca are deja un Windows pe el, pot aparea erori de functionare si de incompatibilitate cu driverele care nu se potrivesc cu piesele din pc (daca nu sunt generice).

| aXy99 a răspuns:

Daca era instalat pe HDD, da.

| Holiday a răspuns:

Dar de ce nu le pastrezi pe amandoua? Poti pune doua HDD in acelasi PC fara probleme.

| Bobby711 a răspuns:

Deci dai ai un HDD cu windows pe el(sau fara) si il schimbi cu alt HDD care are windows pe el atunci nu trebuie sa ii mai bagi windows ul. Conectezi dar niste cabluri big grin