|

Salut!

Am problema cu tableta.

Am o tableta Allview alldro 3 speed quad hd de 3 ani

iar vineri am formatat-o pentru ca s-a blocat la logo (mi s-a mai intamplat asta o data acum 1 an jumate)

iar dupa ce am formatat-o, parca s-a stricat

bateria arata ca se incarca, desi tableta nu este pusa in priza

dupa ce am incarcat-o 100%, am plecat la scoala neumbland pe ea, iar dupa 6 ore, dupa ce am venit, era 4% si arata ca se incarca, desi nu era alimentata... deci, se descarca aiurea

Pana vinerea trecuta, nu am avut absolut nicio problema, statea in stand by si 10 zile, iar daca stateam pe net si ma uitam la filme/seriale, ma tinea si 10 ore.

Intrebarea mea e... o fi oare de la baterie? Trebuie schimbata? Cineva mi-a zis ca poate fi si de la incarcator si ca trebuie sa cumpar unul nou original de la firma Allview, aceleasi "descrieri" ( input 100-240V ~ 50/60 Hz 0.5A max; output 5V=2.5A)

Eu nu prea as vrea sa renunt la ea, multa lume mi-a zis ca tabletele de la firma asta nu sunt bune, dar eu am fost foarte multumita de ea, mai ales ca a rulat 3 ani fara probleme.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Rescrie update.zip de pe site e posibil sa ai unele erori in structura de kernel. daca e sa faci testul cu incarcarea continua si fara cuplare la incarcator inchide tableta si vezi daca iti apare imaginea de incarcare pe off mode daca da e conectorul daca nu e pur si simplu un wakelock o aplicatie care ramane agatata

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Copaci_Liviu_1981):

Am dezinstalat absolut toate aplicatiile si tot asa arata... (in afara de cele preinstalate)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează