|

Salut am pus un video pe Youtube si nu se uita nimeni ce inseamna ca e pe nelistat?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Când un video este pus pe nelistat, înseamnă că lumea poate să vadă videoclipul doar dacă tu distribui link-ul de la Youtube, de la acel video.
De exemplu: dacă-l pui public - oricine poate să-l vadă dacă intră pe canalul tău
Dacă-l pui pe nelistat - oricine căruia îi dai tu linkul poate să vadă video-ul
Dacă-l pui pe privat - numai cine îți știe parola și emailul cu care îți faci tu cont (adică tu) poate să vadă video-ul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Inseamna ca nu-i vizibil pentru toata lumea!
Ca este nelistat pentru noi si ca-l poti vedea doar tu si prietenii tai la acre le trimiti linkul ala. Daca nu trimiti la nimeni, nu te vede nimeni happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Se foloseste un algoritm de you tube, va trebui sa pui si sa pui dar sa respecti regulile Youtube va trebui sa verifici canalul si dupa luni sau ani postand aproape zilnic un continut ce atrage publicul si respecta regulile vei putea avea vizionari si face bani, tip mike hash, ilies vlog, nelson, mimi si multi alti acestia mi au venit pe moment...deci ai pus un video nu te astepta sa ai milioane sau mii de vizualizari, da, daca are ceva ce atrage publicul poti avea...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu, depinde si de cati abonati ai si de cat de popular este canalul tau, in general videoclipurile ce apar la recomandate sunt cu multe vizionari si abonati. Poti intra la mananger video sa verifici daca este pe listat sau nelistat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează