|

Salut, am şi eu o problemă. Am o tabletă de la eboda, nu e tare performantă, dar îmi făceam treaba cu ea.De câteva săptămâni când am netul activ mi se descarcă tot felul de programe şi porcării în background, care încetinesc foarte mult tableta. Am încercat să umblu prin setări, la securitate, dar degeaba. I-am dat şi resetare la setările din fabrică, de vreo 2-3 ori şi tot degeaba. Ştie cineva dacă mai pot face ceva ca s-o repar?(În afară să o duc la un specialist, pentru că nu se merită)

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu tocmai ce am rezolvat una, tot chinezarie si merge perfect. Sistemul de operare era infectat si nu am rezolvat pana nu i-am facut root. Pentru antivirusi totul era ok dar in tableta era balamuc. Acum cred ca functioneaza mai bine ca noua.Cauta pe net metode pentru root aplicabile modelului tau sau urmeaza pasii de aici http://shop.e-boda.ro/download pentru a instala un nou firmware. Daca nu stii ce faci poti sa o faci nefunctionala.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru nutepriveste21):

Ok, merci mult de sfat happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Majoritatea se descarcă automat din Magazin Play te duci in setari si dai sa se faca descarcarile in mod manual adica sa te intrebe mai intai, dar asta numai dupa ce o resetezi (nu porni netu înainte sa faci chestia asta) bafta alta solutie nu gasesc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru echo1700):

Merci de răspuns dar am făcut ce ai spus tu şi tot degeaba.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează