|

Salut!

Am si eu o problema cu laptopul (Lenovo B590).

Prroblema este la wi-fi, de ceva timp pica din senis, sunt dati in care nu ma pot conecta la retea, dati in care nu gasesc reteau si dati in care o gasesc si ma conectez normal pana cand pica...nu stiu ce are, e pe toane. Si nu e de la retea, am incercat pe mai multe retele si e aceeasi problema, toate dispozitivele functioneaza perfect mai putin leptopul. Am win 10 original si am cautat pe net daca sunt probleme de la windows, am gasit ceva cu economisire energie, am intrat in setari si am facut ce zicea acolo dar rezultatul e acelasi.

Astept raspunsurile voastre. Multumesc!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Trebuie vazuta compatibilitatea placii de retea cu rooter ul. Deci cauta la setari la rooter sa includa si tipul placii tale (daca e b, g, b/g, ac etc)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru TabletaSB):

Am laptop-ul de 1 an și jumătate și a fost ok pana acum 2 saptamani. E posibil și în cazul asta sa fie probleme legate de compatibilitate?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Mihhaaiii):

Daca a functionat inainte, e alta situatie. Posibil legat de sistemul de operare (deci trebuie reinstalat) sau probleme cu placa ta de retea wifi (hardware) (trebuie inlocuita).
Incearca mai intai sa reinstalezi win 10, si vezi daca merge.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează