| Rapidistu07 a întrebat:

Salut,am si eu o problema cu microfonul de la casti,daca intru la sound PC il recunoaste,dar eu cand vreau sa vorbesc pur si simplu nu imi inregistreaza vocea. Ciudat este ca daca am pornit un videoclip si dau pe google la efectueaza o cautare vocala,microfonul inregistreaza ce aude in videoclip,dar vocea mea deloc, la fel si in programul Discord si in jocuri. Am incercat sa caut o solutie pe Youtube dar degeaba, driver are.
Daca aveti o solutie va astept cu raspunsurile voastre.

Răspuns Câştigător
| nicu991 a răspuns:

Am avut si eu o problema similara cu driverele Realtek HD Audio, microfonul era activat, permisiune din Privacy insa nu inregistra sunet ci reda in difuzoare zgomot static atunci cand activam "Listen to this device".
Cel mai probabil problema a survenit in urma unor actualizari ale Windows 10 pentru ca aparent inainte de instalarea driverelor dedicate, microfonul functiona cu cele generice ale sistemului de operare.

1 răspuns:
| CookieDog a răspuns:

Cred ca stiu: exista o tehnica prin care poti inregistra sunetul calculatorului printr-un cablu jack de la portul pentru casti in portul pentru microfon... ai un scurt in casti, de asta nu functioneaza.
Daca poti, returneaza-le. Daca sunt in garantie, trimite-le in service. Daca nu si daca ai destula speranta sa gasesti scurtul in casti si nu pe la mufa, succes!