|

Salut am si eu o problema cu o imirimanta Hp Photosmart b010.

Mi-am reicnarcat cartusele si nu-mi mergeau culoriile si toat imagiile se facau rosii (Chiar daca erau alte culori) iar dupa culmea nu mai mergea rosul dar mergeau galben si albastru.

Si intr-un final mi-au mers toate, am tras 2 imagini si cand am mai vrut sa trag acum imi ies doar culoriile galben si albastru.

Nu inteleg de ce, imprimanta nu a mai folosit de 5 ani dar a fost folosita acum cateva zile pentru cateva documente si a mers perfect.

Si am vrut sa reincarc cartusele si asa s-a intamlpat.

Am vazut pe Youtube ca trebuie sa spal acel suport de cartuse, am factu-o si cu apa si si spirt dupa si a mers perfect pana sa nu mai mearga rosul.

Va rog, cine ma ajuta are funda + vot (A si daca stiti de ceva setari sa nu iasa mai bine fotografiile ca imi ies foarte putin pixelate, imagini cu rezolutie mai mare) dar in rest macar sa mearga rosul si toate culoriile.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

E clar ca pana au apucat sa iasa galben si albatru pe hartie, culoarea rosie s-a epuizat si trebuie reincarcat cartusul care nu mai are culoare. De preferat ar fi sa le incarci pe toate, dar dupa ce cureti suportul pe care acestea sunt asezate, pentru a te asigura ca duzele nu sunt infundate si culorile ies in mod egal din cartuse.
Iata un video demonstrativ:
https://www.youtube.com/watch?v=f57jOGj-G5s

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru dannyel86):

Am rezolvat partial problema, din cand in cand trebuie sa-i dau la ToolBox si sa-i dau Clean the Printheads.
Dar stii cumva ce setari sa sa fac sa nu se mai vada asa imaginile cand le trag? Uite diferenta :
http://imgur.com/8mJqlZe (Prima e poza originala)
Si cand o trag se vede spre verde ori nu are contrast nu stiu si la unele poze se vedea foarte inchis si am dat luminiozitaea mai mare dar nu stiu ce are de se vede asa...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează