|

Salut, am si eu o problema cu pc-ul. sunt un fel de vibratii in carcasa si carait.dar cand lovesc usor carcasa inceteaza aceste vibratii..de la ce ar putea fi si cum pot rezolva?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu este de la HDD. Este de la un cooler (de obicei cel de la procesor). Poti sa-l desfaci si sa-l cureti dar iti va trebui pasta termica pentru procesor si radiator (intre ele).
Poti sa cureti si restul cu ocazia asta: http://www.programecalculator.ro/cum-se-curata-calculatorul/
https://www.youtube.com/watch?v=LqVbxttFBmY

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Coolerul curata-l usor de praf ai grija ce si cum, recomand sa te uiti pe youtube, ar mai putea fi si de la hardisk dar nu cred. Totusi ai mare grija ce si cum( daca cureti si la procesor inlocuieste pasta conductoare)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

**Si la fel si caraitul inceteaza**

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ventilatoarele. posibil sa fie cel de la procesor, de multe ori se desprinde de placa de baza sau se rupe o paleta. Curata.l bine de praf... dai cu aspiratorul incet si daca tot face uite-te si la sursa ca si ea are ventilator inauntru. Si nu mai da in el ca ramai fara, plezneste placa de baza daca mai dai in elwinkingCand dai in el si apoi nu se mai aude cel mai probabil se aseaza acel cooler mai bine si nu mai baraie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut. Mai mult decat sigur daca,, caraitul,, inceteaza poate fi vorba de un cooler (ventilator) si a 2-a posibilitate sa fie din cauza hard diskului. Sa aiba baduri. In cazu asta trebuie schimbat. happy Ar fi bine sa il deschizi si sa il cureti de praf. Dar ai grija ce atingi pe acolo.Si nu il mai lovi! Poate afecta placa de baza. Numai bine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează