|

Salut. Am si eu o problema cu sistemul meu audio 5+1. Deci il am de cativa ani si a functionat perfect fara probleme si este destul de puternic este de la Labtec. A functionat perfect pana cand intr o zi ascultam muzica si nu s-a mai auzit bass-ul. M am gandit ca asta a fost si ca s-a ars. Acum cateva zile l am incercat din nou si am descoperit spre uimirea mea ca nu este ars si ca functioneaza doar ca problema este ca: Am un laptop si sistemul are 3 mufe de iesire jack. Inainte bagam oricare mufa in laptop si mergea si bass si boxe. Acum cand bag mufa verde se aude doar bassul fara boxe deci se aude urat doar bass. Daca bag pe cea neagra sau portocalie se aud doar boxele si bass ul nu. Chiar nu inteleg unde este problema din moment ce a mers cu 1 mufa si boxele si subwofer ul. Daca mi-ati raspunde as fi recunoscator.

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Modelul laptopului si modelul sistemului 5.1.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca nu te superi, inainte sa postezi un raspuns de genul tau, arata-mi si mie cate laptopuri au sistem 5.1 respectiv 7.1;) si apoi discutam.
Lui din pacate ii trebuie http://www.pcgarage.ro/placi-de-sunet/logilink/sound-box-usb-71-ua0099/, pentru ca nu are placa de sunet 5.1 pe laptop.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai dreptate, o sa-mi sterg postarea. Multumesc de atentionare, nu am fost atent. bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dar chiar atat de greu este sa spui ce model de laptop ai? Ai scris jumatate de pagina si nu ai scris ce era mai important. Sunt zeci de placi de sunet diferite... noi cum sa stim pe care o ai?
Cand cereti ajutor ...noi nu putem visa ce componente aveti voi in casa. Scrie clar : sistem audio cutare ...laptop cutare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru WxRo):

Http://www.emag.ro/......DHDVWMBBM/

am acest model de laptop. Si da placa de sunet este integrata adica pot baga doar o mufa. Dar nu inteleg de ce nu mai merge din moment ce a mers pana recent. Sa se fi intamplat ceva la cabluri sau poate sunt de vina mufele care ies din sistem.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru NoSa):

Ţi-am dat tot ce Iti trebuie, înainte mergea pe stereo nicidecum 5.1, nu ma contrazice ca nu își are rostul, o zi buna.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează